Hirdetés

Hirdetés

A nyíregyházi Szurovcsák Ivett nekifeszül Hosszú Katinkának

Szabolcsihír

2017.04.19. 10:33

A nyíregyházi Szurovcsák Ivett nekifeszül Hosszú Katinkának

Szerdától Úszó OB Debrecenben.

Hirdetés

Megkezdődött a 119. Úszó Országos Bajnokság Széchy Tamás emlékére, Debrecenben. A Nyíregyházi Sportcentrum úszóinak nem lesz könnyű dolga április 19-től 22-ig, hiszen olyan híres úszókkal kell megküzdeniük a medencében, mint Hosszú Katinka, Gyurta Dániel vagy Cseh Laci.

A Nyíregyházi Sc. versenyzői közül a legnagyobb feladat  Urbin Tamás tanítványára, Szurovcsák Ivettre hárul. 50, 100, 200 mellen a legnagyobb ellenfele Hosszú Katinka, aki háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő.

Hatházi Dóra, a lábtörése utáni hosszú kihagyás után, most először lép ebben az évben rajtkőre. 50, 100,200 pillangón valamint 50,100 és 200 gyorson is szurkolhatunk Gyula Sándor növendékének.

A nyíregyháziak közül még drukkolhatunk Kis Anasztáziának, Sztruhár Jázminnak, Cserfalvi Olafnak, Czegle Péternek, Valent Gergőnek, Gulácsi Krisztiánnak,Trizner Olivérnek és Ónodi Gyulának.

Azoknak, akiknek lehetősége van, élőben is megtekinthetik a futamokat, melyek délelőtt 09.30 –tól, míg a középdöntők és döntők 18:00 órakor kezdődnek.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés