Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fura ügy tanúit keresik a nyíregyházi rendőrök

| 2018. 01. 18. | 12:35:00
Karácsonykor történt az eset.
Fura ügy tanúit keresik a nyíregyházi rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lakosság segítségét kéri a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, amely közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 25-én 19 óra körül Nyíregyháza Sóstói úton közlekedett a Csaló köz felől Sóstófürdő irányába Audi típusú személygépkocsival egy nyíregyházi férfi. Haladása során a Sóstói úti kórház bejáratával szemben található kijelölt gyalogos átkelőhely előtti részen észlelte, hogy egy gyalogos férfi - aki fehér inget, barna színű dzsekit, és sötét farmernadrágot viselt - kint állt az út közepén. Egy előtte haladó Mercedes járművezetője emiatt jobbra kihúzódva tudott elhaladni, mivel a férfi belépett a forgalmi sávjába. Az Audi sofőrje lassította járművét, majd közelebb érve észlelte, hogy a gyalogos férfi az út közepéről ismét belépett a jobb oldali forgalmi sávba, így balról kezdte meg a kikerülését. A sofőr időközben, hogy elkerülje az ütközést egy szemből érkező ismeretlen forgalmi rendszámú, Honda típusú járművel, lassított és visszakormányozta járművét a jobb oldali sávba, melynek során a gyalogos egy esetben kezével ráütött a gépkocsija hátsó ablakára. Az esemény során személyi sérülés nem történt és anyagi kár sem keletkezett a járműben.

A nyíregyházi rendőrök a körülmények tisztázása érdekében várják az ismeretlen hatósági jelzésű Mercedes, valamint Honda típusú járművek vezetőinek jelentkezését, valamint azoknak, akik a történtekkel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. A névtelenség megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést lehet tenni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés