Hirdetés

Hirdetés

Rejtélyes holttest egy kisvárdai lakásban!

Blikk.hu

2018.01.22. 14:16

Rejtélyes holttest egy kisvárdai lakásban!
A Blikk fotóján az ajtó, amelyet néhány éve újra cseréltek, ezért nem érezhették a hullaszagot

Évek óta lehetett már ott.

Hirdetés

Rejtélyes haláleset miatt súgnak össze a helyiek Kisvárdán. Az egyik társasház emeleti lakásában mumifikálódott holttest került elő -írja a Blikk. A lap úgy tudja, a múmia egy exzsaru holtteste.

Éppen műszakból jöttem haza, amikor nagy zörgés hallatszott a lépcsőházban: a zárat törték fel, mert az ajtó belülről volt kulcsra zárva. Amikor felértem az emeletre, éppen bejutottak a lakásba. Csak annyit hallottam, hogy egy női hang felkiált: „Úristen, egy néger hulla van a lakásban!” - mndta a szomszédban lakó Viktor a lapnak.

A kisvárdai társasház egyik lakásában egy feltehetően több éve ott lévő holttestet fedeztek fel. A volt rendőr egyik szomszédja elmondta:  a halott férfi néhány éve szabadult a börtönből. Súlyos tett miatt ítélték el. Viktor egy ideje már nem látta a szomszédját, mégsem fogott gyanút, pedig látta, hogy a levelek gyűlnek a postaládában. Előfordult, hogy még át is nézte a leveleket, mégsem szólt a hatóságoknak.

A halottra végül a lakás tulajdonosa – az exrendőr egykori élettársa – bukkant rá. A holttest a házban élő lakók szerint akár több éve is ott lehetett már - írja a lap. Ám mivel a bejárati ajtót korábban újabbra cserélték, így a hullaszag nem terjedt szét a lépcsőházban mindaddig, amíg az ajtót ki nem nyitották.

A Blikk információi szerint az elhunyt férfi B. Tamás (†51), akit 2008 decemberében nyolc év börtönre ítéltek, amiért édesanyját egy húsbárddal kivégezte

ugyanabban a lakásban, ahol múlt héten szerdán megtalálták a férfi mumifikálódott holttestét. Az exzsaru akkor azt vallotta: tévézés közben vált egyre idegesebbé egy korábbi vita miatt édesanyjára, ezért nyúlt végül a bárdhoz.

 

Kisvárdaholttestanyagyilkos

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés