Hirdetés

Elfogatóparancs a nyírcsaholyi postás ellen!

police.hu

2018.02.07. 08:27

Elfogatóparancs a nyírcsaholyi postás ellen!

Szokásos. Eltűnt a pénzzel.

Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt Kristály Gyula 49 éves paposi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen 2018. február 6-án. A férfi a szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

Személyleírás

A rendőrség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt Kristály Gyula ellen elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfi kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a képen látható férfit látják és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.
MátészalkaNyírcsaholy

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés