Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúszik a fürdőrekonstrukció

| 2018. 08. 18. | 17:57:00
Később nyit Nyíregyháza belvárosi fürdője.
Csúszik a fürdőrekonstrukció
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Júlia Fürdőben június óta energetikai korszerűsítés folyik, melynek keretében többek között hőszigetelést kapnak a homlokzati felületek, új nyílászárókat építenek be, napelemes rendszerrel egészül ki az elektromos hálózat, valamint a főépületen a szigetelést is cserélik.

Az uszoda teljes légkezelő rendszere, illetve a termálvilág, és az öltöző légkezelésének vezérlése és csövezése is megújul, korszerűsítik a fogadóteret és az uszoda világítási rendszerét.

Az üzemeltető Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatása szerint a beruházást nem tudják a tervezett időben befejezni, várhatóan novemberre készülnek el a munkákkal.

A csúszás egyik oka, hogy a feltárást követően kiderült, a medence fölött és a főépület tetőszerkezeténél is komoly problémák vannak, melyeket orvosolni kell. A Júlia Fürdő így a tervek szerint november 3-án nyitja meg újra kapuit a vendégek előtt.

A közkedvelt nyugdíjas hétfő várható újranyitásig változatlanul működik a Fürdőházban, a gyógykezelések pedig az Aquarius Fürdőgyógyászaton vehetők igénybe. A reggeli úszás októberig a Parkfürdőben érhető el, ott a tervek szerint október elején kezdik felállítani a sátrat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés