Hirdetés

Svájci kényelemben utazhatnak Nyíregyházáról

civishir.hu

2018.09.23. 13:48

Svájci kényelemben utazhatnak Nyíregyházáról

A telekocsi után itt a televonat.

Hirdetés

Szeptember 30-ától vasárnap délutánonként – kísérleti jelleggel – mentesítő vonatot indít a MÁV Nyíregyházáról, debreceni megállással Budapest-Nyugati pályaudvarra – olvasható a társaság honlapján.

A fapados áron svájci kényelmet ígérő televonatra nem kell helyjegyet váltani, mert csak annyi jegyet adnak el, amennyi ülőhely van a két egységből álló vonaton.

A jegyek ára rendkívül kedvező: Nyíregyházáról 2490, Debrecenből 2210 forintba kerül, de még olcsóbb, ha az utas az önkiszolgáló csatornák valamelyikén keresztül veszi meg a jegyét. Jegyautomatás vásárlásnál csak 2366, illetve 2100 forintot, az e-vonatjegyért (akár interneten, akár a Vonatinfóból vásárolva) pedig mindössze 2241, illetve 1989 forintot kell fizetni. Az ülőhelyeket az utasok érkezési sorrendben a jegyeken feltüntetett egységben foglalhatják el. A járaton kutya és kerékpár nem szállítható.

A televonat a svájci Stadler Rail által gyártott FLIRT motorvonatokkal közlekedik.

A FLIRT-ök légkondicionált, alacsonypadlós, kerekesszékek és babakocsik fogadására is alkalmas utasterekkel, mozgáskorlátozottak által is könnyen használható mosdóval, WIFI-vel, mobiltelefonok és laptopok töltésére alkalmas hálózati csatlakozókkal rendelkeznek.

A vonat Nyíregyházáról 17:08-kor indul, és csak Debrecenben áll meg. Innen 17:40-kor indul tovább Budapestre. Kőbánya-Kispestre 20:11-re érkezik, Zuglóba 20:19-kor, a Nyugatiba pedig 20:27-re ér be.
MÁVNyíregyházaDebrecenBudapesttelevonat

Hirdetés

Hirdetés