Új bicikliutakat adnak át Nyíregyházán

Szabolcsihír

2018.10.09. 14:50

Új bicikliutakat adnak át Nyíregyházán
A felújított Benczúr és Bessenyei tereket nemrég átadták (Fotó: Máté János)

A héten marják a Bottyán utcát.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán befejeződik a Bocskai utca és járda, valamint a Stadion utcai járdák teljes felújítása; a Pazonyi úti és a Sóstóhegyi úti új kerékpárutakat is birtokba vehetik a közlekedők – tájékoztatott a nyíregyházi önkormányzat.

Mint írták, október 10-én befejezik az aszfaltozást a Sóstóhegyen a Templom utca második szakaszán is, jöhet a padkarendezés.

A Bottyán utca felújítása kapcsán ezen a héten útalap és járda aszfaltozási-, majd a hét második felében aszfalt marási munka várható. A Tó utca és Szirom utca között szakaszosan parkoló, járda-, a teljes szakaszon buszöböl építés zajlik.

Félpályás korlátozással még tart a csapadékvíz átkötő vezetékek nyomvonalának helyreállítása. A munkálatok útszűkülettel és sebességkorlátozással járnak. A vasúti iparvágány átépítése miatt október 13-15. között teljes útzár lesz érvényben a Tó és Kinizsi utcák között, ami érinti a 23. és 23G helyi autóbuszjáratot is. Lehetséges kerülőút: Bottyán utca - Derkovits utca - Dugonics utca - Kinizsi utca - Bottyán J. utca.

A Lujza utcán csak egy irányban lehet közlekedni, a behajtás a Kállói út felől, a Tünde utca irányába megengedett. Ezen a héten útalap és járda aszfaltozási-, majd a hét második felében aszfalt marási munka várható.

NyíregyházaÚtépítések

Szóljon hozzá!

Hirdetés