Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Győzelem! Egészséghőse van Mátészalkának

| 2018. 11. 18. | 09:47:00
Recepteket alkot, tanácsokat ad és szívén viseli a betegek sorsát.
Győzelem! Egészséghőse van Mátészalkának
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kihirdették a HáziPatika Egészséghősök szavazásának győzteseit Budapesten. Egészségügyi szakember kategóriában közönségdíjas lett a mátészalkai Tóth Judit, aki a helyi Fecske patikában gyógyszerész asszisztensért nagyon sokat tesz a betegekért. Életmód-tanácsadóként pedig glutén- és laktóz-intoleranciában szenvedőknek segít a tanácsaival és ételrecepjeivel a normális, nélkülözésmentes, egészséges életvitelben.

A munkahelyein (biobolt, gyógyszertárak) a betegeknél és saját kislányánál tapasztalt táplálkozási problémák inspirálták arra, hogy folyamatosan képezze magát az egészséges, főként a glutén- és laktózmentes táplálkozás területén. 

Mára már több száz receptet alkotott könnyen elkészíthető, egészséges, ízletes és egyben gyönyörű ételekből, melyek megmutatják, hogy nem kell lemondanunk a finom fogásokról bármilyen diéta vagy ételtolerancia esetén sem.

Judit minden hozzá fordulóval szívesen megosztja tudását, és önzetlenül segít tanácsaival személyes vagy internetes megkeresés esetén, akár ismeretlenül is. Óvodai, iskolai intézményekben, éttermekben, egészségmegőrző programokon a célközönség igényinek megfelelő előadásokat tart. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés