Hirdetés

Gyönyörködjön Miskolci adventi villamosában!

MVK Zrt., borsodihir.hu

2018.12.01. 12:01

Gyönyörködjön Miskolci adventi villamosában!
Fotók: MVK Zrt.

Lenyűgöző képgalériával.

Hirdetés

Hirdetés

Idén is elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci adventi xillamos, amelyet hetedik éve készítenek lelkesen az MVK Zrt. dolgozói. A szerelvény minden évben megújul, új látványelemekkel gazdagodik. Tavaly egy elvarázsolt kastély várta az utasokat, amely kívülről olyan volt, mint egy álom, amelyben a Mikulás érkezett meseszánon. Idén viszont egy életre kelt,

mozgó jégpalota nyűgözi le az utasokat Miskolcon.

Idén Miskolc adventi villamosa igazi műalkotás: lenyűgöző, egyedi és varázslatos. A szerelvény külsejét több héten át kézzel festették, és a jégpalota hatást a készítők 3D-s látványos elemekkel fokozták. Az ünnepi hangulatot a külső világítás teszi teljessé, belül pedig igazi ezüst-fehér palota várja az utasokat. A nagy sikerű látványkandalló és az előtte lévő szép kanapé most sem hiányozhat a villamosról, ahogy a karácsonyi mesefigurák sem.
A miskolci Adventi Villamos utasait hatalmas rénszarvas köszöntette tavaly, idén Adventi Vilmos és Adventi Vilma várja szeretettel az utasokat.

Az adventi villamos december első vasárnapjától 2019. január 6-ig közlekedik Miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között. A villamosra az szállhat fel, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik.

Menetrend

Advent első vasárnapján, december 2.:
A Tiszai pályaudvarról 16:20-kor induló Adventi Villamos áthalad a díszkivilágításba öltözött belvároson, majd megérkezik a Szent István térre, ahol addigra már meggyújtották a város adventi koszorúján az első gyertyát. Az ünnepség utasaival folytatja útját Felső Majláthig, ahonnan 16:58-kor indul vissza a Tiszai pályaudvarra.
További indulási időpontok advent első vasárnapján: Tiszai Pályaudvarról 17:40-kor, 19:24-kor és 20:50-kor; Felső Majláthról 18:38-kor, 20:08-kor és 21:35.

Az adventi villamos menetrendje ITT

Galéria

Miskolcadventi villamos

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés