Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mátészalkai gyerekek elkápráztatták a rendőröket

| 2018. 12. 21. | 11:41:00
Az egyenruhások díjazták a tehetségeket.
Mátészalkai gyerekek elkápráztatták a rendőröket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányág ebben az évben immár harmadik alkalommal rendezte meg rajzpályázatát óvodás és kisiskolás diákok részére.

A „Biztonságban Otthon” címmel meghirdetett rajzpályázat célja a háztartási balesetek megelőzése, a gyermekek testi épségének megóvása volt.

A pályázatra 145 pályamű érkezett Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településéről. A színes, kreatív alkotások közül 30 pályaművet díjaztak, valamint a legkreatívabbnak ítélt csoportok rendkívüli különdíjként lehetőséget kaptak a kapitányság életébe történő betekintésre, melyet játékos és ügyességi vetélkedőkkel színesítenek a rendezők.

A díjátadó ünnepségre a kapitányság épületében 2018. december 20-án került sor. A rendezvény bűvész show-műsorral kezdődött, majd a nyertes pályaművek kerültek bemutatásra, akiknek alkotói átvehették a megérdemelt jutalmukat. Az elismerésben részesült gyermekek mindegyike oklevelet, valamint a mátészalkai, nagyecsedi roma kisebbségi önkormányzatok, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának jóvoltából rajzeszközöket, könyveket, társasjátékokat vihettek haza.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés