Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Seszták Miklós irodája elé is demonstrációt szerveztek

| 2018. 12. 19. | 13:28:00
Kisvárdán több párt képviselői fogtak össze.
Seszták Miklós irodája elé is demonstrációt szerveztek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fogcsikorgató hidegben demonstrálnak reggel óta a rabszolgatörvény bevezetése ellen Kisvárdán, a várostábla előtt. A szervező a Jobbik, de csatlakozott az MSZP és a DK is, továbbá magánemberként szakszervezetek képviselői.

[Beillesztett cikk: A rabszolgatörvény ellen demonstrálnak szerdán Kisvárdán]

Mint azt korábban már jeleztük, az este nyolcig tervezett demonstráción beszédet mondott Gyüre Csaba, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője. A politikus az alábbi gondolatokat mondta megafonba a résztvevőknek:

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom minden törvényes eszközzel tiltakozik a rabszolgatörvény bevezetése ellen. Azt látjuk ezzel a törrvénymódosítással a Fidesz-KDNP a multinacionális tőke mellé állt, ezzel kimutatta a foga fehérjét. Mert amikor a magyar dolgozók és a multinacionális tőke érdeke ütközik, akkor a tőke mellé áll. Cinikus 2018-at a családok évének nevezni, hiszen ezzel a lépéssel, hogy naapi tíz órát kell dolgozniuk az embereknek, éppenhogy szétszakítják a családokat”

- fogalmazott a szónok.

A tüntetők nem sokkal dél után úgy döntöttek, a nagyon kelelmetlen, -8, -5 fokos hidegben a demonstrációt a Kisvárdára vezető úton befejezik, és egy órára együtt vonulnak az MSZP-vel és a DK-val Simon Miklós országgyűlési képviselő Várday és Kölcsey utca kereszteződésében lévő irodája elé, hogy ott folytassák a demonstrációt. Az MSZP petíciót kíván átadni Sesztáknak, és ebben a többi résztvevő támogatja.

A kisvárdai Árpád utcán így a félpályás útlezárás szerdán egy órára megszűnik.

Cs. K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés