Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Vonják vissza a rabszolgatörvényt, fejezzék be a dölyfös törvényalkotást!”

| 2018. 12. 19. | 16:18:00
Ezt kérik a Szabolcs megyei Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőktől az MSZP-sek.
„Vonják vissza a rabszolgatörvényt, fejezzék be a dölyfös törvényalkotást!”
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcs-Szatmár-Beregben szerdán minden országyűlési képviselő irodája előtt összegyűltek az emberek, és demonstráltak, hogy lássák, nemcsak Budapesten, a mi megyénkben is valamennyi körzetben elégedetlenek elégedetlenek a képviselők munkájával - ezzel kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Veres János, az MSZP megyei elnöke.

Elmondta: valamennyi FIDESZ-KDNP-s képviselőhöz eljuttatták azt a levelüket, amelyben megfogalmazták: a választások óta több olyan törvényt szavazott meg a Fidesz-KDNP frakció, mely az emberek mindennapi életét negatívan befolyásolja:

  • csökkentették a cafetéria lehetőségét
  • megszüntették a lakástakarékpénztári rendszert
  • a rabszolgatörvénnyel 400 órára növelték a túlóra lehetőségét 3 éves elszámolással
  • a földtörvény suttyomban végrehajtott módosítása

A törvényeket  társadalmi vita nélkül, a szakma, az érintettek, az érdekvédelmi szervezetek véleményének kikérése nélkül szavazták meg.

A szocialista politikusok leszögezték: elvetnek és elutasítanak minden erőszakot, így csak kéréssel fordulnak a képviselőkhöz: az ország békéje, a dolgozó emberek jó munkavégzése érdekében vonják vissza a rabszolgatörvényt, tárgyalják újra a törvényes rend szerinti túlóra szabályozást, és fejezzék be a dölyfös törvényalkotást.

Személyesen egyedül Kovács Sándor vette át a levelet mátészalkai irodájában, a többiek a levelesládájukban találják, illetve az irodájukban.

Veres János megerősítette, hogy csatlakoznak a Kelet-Magyarország szerkesztősége előtt szerda délután 6-kor kezdődő tüntetéshez.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés