Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerelemtől szédült férfiakat állítanak Nyíregyházán bíróság elé

| 2019. 02. 14. | 09:48:00
Nem tudták elfogadni a szakítást.
Szerelemtől szédült férfiakat állítanak Nyíregyházán bíróság elé
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy hozta az élet, hogy éppen Valentin-napon emel vádat az ügyészség két olyan férfi ellen is, akik nem tudták elfogadni a szerelmükkel való szakítást, ezért inkább zaklatni kezdték a szeretett nőt.

Az egyik ügyben a vádlott két évig élt élettársi kapcsolatban a sértettel, és egy közös gyermekük is született. A férfi italozó életmódja miatt azonban az élettársi kapcsolat megszakadt, de ezt a vádlott nem tudta elfogadni, ezért tavaly október 29. és december 14. között 2 706 alkalommal hívta fel telefonon a nőt, továbbá 416 SMS-t is küldött neki. Ezzel a magatartásával a vádlott tönkretette a nő mindennapjait, hiszen a szinte állandóan csörgő telefon folyamatosan zavarta a normális életvitelben.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség a zaklatás minősített esetével vádolja a férfit, ugyanis a törvény szerint, aki a volt házastársát vagy élettársát zaklatja telefonon ilyen módon, az nem egy évig, hanem két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető

A volt anyósra is berágott

Egy másik ügyben szintén a vádlott italozó életmódja miatt szakadt meg a közel négy évig tartó élettársi kapcsolat közte és a sértett között. Ez a férfi sem tudta elfogadni a szakítást, ezért tavaly novemberben, bő egy hét alatt 58 alkalommal hívta fel telefonon a sértettet, ezek között többször éjszaka, hajnalban. Ráadásul nemcsak a volt élettársára, hanem annak édesanyjára is megharagudott a vádlott, ezért négy nap alatt 57 alkalommal hívta fel, olyan is előfordult, hogy egy éjszaka 46-szor csörgette meg a sértettet.

Ezt a vádlottat a Nyíregyházi Járási Ügyészség két rendbeli zaklatás vétségével vádolja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés