Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elismerés a záhonyiaknak

| 2019. 03. 14. | 16:41:00
Az ukrán főkonzul adta át a díjat a határon.
Elismerés a záhonyiaknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ukrajnai Diplomata Szövetség Kárpátaljai Szervezete két éven át tanulmányozta az ukrán–magyar határszakasz átkelőit, és a záhonyi kirendeltséget választotta a legjobb magyar átkelőhelynek - írja a Kárpátinfo.hu. Az elismerést a szövetség elnöke, dr. Alen Panov a napokban adta át az érintett határátkelő rendőri és pénzügyőr vezetőinek.

A Záhony Közúti Határ­átkelőhely Nemzeti Adó- és Vámhivatal tárgyalótermében megtartott rendezvényen Buhajla József, Magyarország ungvári főkonzulja kiemelte:

"rendhagyó eseménynek lehetünk tanúi, hisz az elmúlt időszakban mind a rendőröket, mind a vámosokat sok kritika érte az utazóközönség részéről, ami persze nem mindig jogos, hisz csak a munkájukat végzik."

– Ma az Ukrajnai Diplomata Szövetség Kárpátaljai Szervezete elismerésben részesíti a záhonyi átkelő csapatát, mind a rendőrségi állományt, mind a NAV munkatársait. Az elmúlt időszak során a szövetség egyfajta felmérést végzett a magyar–ukrán határszakaszon, és ennek eredményeként azt lehetett megállapítani, amit mi egyébként korábban is tudtunk: a záhonyi határátkelő mindig élen jár emberségben, szakmai tudásban és együttműködésben. A mai nap ezt csak megerősíti – zárta gondolatait Buhajla József.

Hirdetés
Hirdetés