Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Huszadszor mérkőzik meg Nyíregyháza Siófokkal

| 2019. 03. 05. | 17:46:00
Szerdán este hazai környezetben játszik a Szpari.
Huszadszor mérkőzik meg Nyíregyháza Siófokkal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt időszakban rendszeresen játszott szerdán is mérkőzéseket a Nyíregyháza Spartacus. Most is így lesz, de ezúttal nem edzőmeccs, hanem bajnoki vár a játékosokra. Az ellenfél március 6-án, szerdán a tabellán 17. helyen álló Siófok lesz. A csapat négy ponttal szerzett kevesebbet a Szparinál, és vegyes a tavaszi mérlege - olvasható a csapat közösségi oldalán.

A siófokiak legutóbb legyőzték a Békéscsabát, nyertek a Vasas vendégeként, de kikaptak a Csákvártól, az ETO-tól és a Budafoktól.

A szerdai a 20. találkozó lesz a két csapat között, az élvonalban 9, az NB-II-ben 10 meccset játszottak a csapatok.

Tizenegy esetben nyert a Nyíregyháza, mindössze háromszor örülhetett a Siófok, öt alkalommal pedig döntetlen lett a végeredmény. A téli időszakban nagy mozgás volt a siófokiaknál, a korábban a Szpariban is játszók közül Petneházi és Szilágyi távozott, Jánvári pedig érkezett.

Érkezők: Horváth Péter (Paks – kölcsönbe), Jánvári Gábor(Kisvárda – szabadon igazolhatóként), Lapos Máté (Siófoki Bányász U19 – kettős igazolással), Magasföldi József (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Török Dávid (Siófoki Bányász U19 – kettős igazolással), Izing Martin (Kisvárda – kölcsönbe)

Távozók: Bolla Bendegúz (Mol Vidi FC – kölcsönből vissza, onnan ZTE – kölcsönbe), Hidvégi Sándor (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Nagy Dániel (Bicskei TC, szabadon igazolhatóként), Nemes Milán (FK Csíkszereda – Románia, szabadon igazolhatóként), Petneházi Márk (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Cegléd)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés