Hirdetés

Szeméremsértés a Záhonyba tartó vonaton

Cívishír.hu

2019.04.19. 10:33

Szeméremsértés a Záhonyba tartó vonaton
Fotók: police.hu

Fényes nappal, késsel kényszerítette a tiszabecsi férfi a nőt.

Hirdetés

Hirdetés

Egy jegyvizsgáló hívta a rendőrséget április 18-án 12 óra körül, mivel segítséget kért tőle egy utas, akit egy férfi inzultált.

A rendőrök a debreceni vasútállomásra mentek, ahol meghallgatták a nőt, aki elmondta, hogy a Budapestről Záhonyba közlekedő vonaton utazott egyedül egy fülkében, amikor egy ismeretlen férfi beült hozzá, és beszélgetést kezdeményezett vele.

A férfi ezután közeledni próbált a sértetthez, aki ezt visszautasította. A nő el akarta hagyni a kabint, azonban az ismeretlen egy kést vett elő és nem engedte ki. A nő kiabálni kezdett, mire a férfi elfutott.

A rendőrök a beszerzett információk alapján keresni kezdték a támadót, akit rövid időn belül a körzeti megbízottak Debrecenben elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a 40 éves tiszabecsi lakost.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, amely során előterjesztést tesz a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.
Tiszabecsszeméremsértés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés