Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkezdődött a 63 milliós beruházás Kisvárdán

| 2019. 04. 30. | 11:30:00
Felújítják az önkormányzat Bocskai utcai épületét.
Elkezdődött a 63 milliós beruházás Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda és Térsége Szociális Szolgálat égisze alatt működik a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat, mely Kisvárdán és ellátási területén (Döge, Jéke, Fényeslitke, Kékcse, Mezőladány, Pátroha, Újkenéz) alapellátás keretében hozzájárul a gyermek testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésének, jólétének, a családban történő nevelkedésének elősegítéséhez, a veszélyeztetettség megelőzéséhez és annak megszüntetéséhez, valamint a gyermek családjából történő kiemelésének a megelőzéséhez – adta hírül a kisvarda.hu.

A szolgálat mindennapos feladatai és a megnövekedett ellátási létszám miatt vált szükségessé, hogy a jelenleg a Szociális Szolgálat kisvárdai központi épületében, két irodában működő Gyermekjóléti Szolgálat egy különálló épületben, modern körülmények között, emelt szakemberi-létszámmal működjön tovább.

A munkaterületet átadták a kivitelezőnek, így elkezdődhetett a felújítás. Még idén korszerű körülmények között működhet tovább az óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatás a Család- és Gyermekjóléti Központban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés