Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

428 milliót fordít energetikai korszerűsítésre Nyíregyháza

| 2019. 05. 06. | 15:40:00
Elkezdődtek a felújítások.
428 milliót fordít energetikai korszerűsítésre Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére írt ki pályázatot a város, összesen nettó 428 millió forint értékben, uniós forrásból – olvasható a május 6-i Közbeszerzési Értesítőben.

  • A Sója Miklós Görögkatolikus Általános Iskola felújítása során szigetelik a homlokzatot, a pincefödémet, a lábazatot és a padlásfödémet is, napelemrendszert építenek. Kicserélnek 67 nyílászárót, 61 radiátort, valamint 2 gázkazánt. A 74,1 milliós beruházást a nyíregyházi DCs-Bau Kft. végzi.
  • A Bokréta utcán található Éjjeli Menedékhelyet 51,1 millióból hőszigetelik, vakolják, akadálymentes mosdót és rámpát alakítanak ki. Cserélnek 50 nyílászárót, 49 radiátort, 2 gázkazánt, valamint napelemrendszert telepítenek. A projektet a helyi Four-Road Kft. végzi.
  • A Tokaji úti Albérlők házát 97,7 millióból újítják fel, mely során az ingatlant szigetelik, akadálymentes rámpát és mosdót alakítanak ki, 352 nyílászárót és „stadur” elemet, 110 radiátort és két gázkazánt, napelemrendszert telepítenek. A kivitelezési munkálatokat a nyíregyházi Konzol-Plusz Kft. végzi.
  • A helyi Mor-Ex Kft. dolgozik a Bem József Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézmény felújításán. A 92,9 milliós projekt során cserélnek 103 radiátort, hőszigetelik a homlokzatot, a lábazatot, a zárófödémet, napelemet telepítenek, valamint akadálymentes lépcsőjáró berendezést.
  • A Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi- Vízügyi Szakgimnázium felújítását 111,9 millió forintból végezheti a kivitelező. Az Imbrex 95 Kft. szakemberei szigetelik a lábazatot, a homlokzatot, a padlás- és zárófödémet, két akadálymentes lépcsőjáró berendezést telepítenek, valamint akadálymentes mosdót alakítanak ki. Cserélnek 226 radiátort és 155 nyílászárót. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés