Hirdetés

Bringások lepik el Nyíregyháza belvárosát

szabolcsihir.hu

2019.05.13. 15:02

Bringások lepik el Nyíregyháza belvárosát
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay)

Amatőrök is nevezhetnek. Ingyen.

Hirdetés

Hirdetés

Május 18-án, szombaton 12 órától 18 óráig egymást érik majd a kerékpáros futamok a belvárosban. A Zrínyi Ilona utcán, egy 900 méteres körpályán rendezik a háztömb körüli kerékpárversenyt, amely a leglátványosabb formája az országúti kerékpárversenyzésnek, hiszen a nézők folyamatosan látják és követhetik a verseny folyamatát – áll a város sajtószolgálatának közleményében.

A verseny utánpótlás programokkal indul, majd 16 órakor két kerékre pattanhatnak az amatőrök, 17 órától pedig rajtol az elit futam.

Amatőr kategóriában bárki nevezhet, de csak versenykerékpárral lehet indulni, és a bukósisak használata kötelező! A legjobb bringások érkeznek Nyíregyházára, hiszen az elit nemzetközi mezőny 50 versenyzővel indul. Jelen lesznek a magyarországi kerékpáros klubok legeredményesebb versenyzői is, de érkeznek csapatok Csehországból, Romániából, Ausztriából, és rajthoz áll a szerb nemzeti válogatott is. Az igazolt utánpótlás versenyzők érmet, illetve kupát kaphatnak majd, az amatőrök szintén érmet, kupát, valamint tárgyjutalmakat. Az elit futam pénzdíjas verseny, de gazdára talál Nyíregyháza nagydíja is.

A versenyekre regisztrálni a Nyírség Kerékpárosok Sportegyesülete, mint főszervező honlapján lehet, illetve a nyiregyhazanagydijnevezes2019@gmail.com címen, az amatőr
futamokra személyesen a verseny napján 10 óra 30 perctől a helyszínen. A nevezés ingyenes.
Nyíregyházakerékpárverseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés