Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyíregyházi milliárdost?

| 2019. 05. 28. | 17:56:00
A NAV 2018 novembere óta rendszeresen megjelenik a szolnoki gyárban.
Gyanúsítottként hallgatták ki a nyíregyházi milliárdost?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 24.hu több forrásból származó információi szerint hétfőn a nyíregyházi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki Bige Lászlót, az ország egyik leggazdagabb vállalkozóját.

A Bige Holding nyíregyházi központjának ügyvezetői titkárságán kérdésünkre azt mondták, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják az értesülést. Az ORFK egyelőre nem válaszolt.

[Beillesztett cikk: Hogyan került össztűz alá a nyíregyházi milliárdos?]

A rendőrség és a katasztrófavédelem 2018 novemberében szokatlanul nagy erők bevonásával hajtott végre rajtaütést a Bige Holding szolnoki gyárában. Egy 300 fős egység majdnem egy teljes napon át kutatott a cég irodáiban.

A hatóságok akkor azt állították, hogy hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények miatt indult az akció. A lap más forrásból úgy értesült, a rajtaütéssel nem értek véget a hatósági akciók, rendszeresen megjelennek a NAV emberei a szolnoki üzemben.

Bige László neve hosszú ideje szerepel az leggazdagabb magyarok listájának elején, 170 milliárdosra becsült vagyonával jelenleg az 5. helyen áll.

A 24.hu emlékeztetett arra, hogy korábban már írt arról, hogy az elmúlt időszakban több „érdeklődő” is szemet vethetett a Bige-birodalomra.

[Beillesztett cikk: A második leggazdagabb magyar Nyíregyházán érzi jól magát]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés