Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kórházban fekvő betegektől lopott a vasmegyeri nő

| 2019. 05. 17. | 15:54:00
Részletes vallomást tett. +Videó.
Kórházban fekvő betegektől lopott a vasmegyeri nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vasmegyeri lakossal szemben.

Az elmúlt félévben több sértett tett feljelentést a rendőrkapitányságon, akiktől a kórházban tulajdonította el ismeretlen tettes a pénztárcájukat, a benne lévő pénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal. A nyomozás alatt a rendőrök látókörébe került a vasmegyeri nő, aki minden bejelentett lopás alkalmával járt a kórház területén.

A rendőrök május 16-án – egy újabb lopást követően – fogták el a bűncselekmény elkövetésével akkor már kétséget kizáróan összefüggésbe hozható nőt.

A gyanúsított a terhére rótt hat rendbeli lopás elkövetését beismerte és részletesen elmondta, mely kórházi épületekben és hogyan követte el. Kizárólag pénztárcákat lopott, amelyeket a személyes iratokkal együtt eldobott, a pénzt megtartotta és megélhetésére fordította. A gyanúsított mindig nőktől lopott, mert állítása szerint az kevésbé volt feltűnő, ha a várótermekben a vele azonos neműek mellett foglalt helyet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés