Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Na, húzzál! Veszélyes szerelvény Mátészalkán

| 2019. 05. 29. | 18:19:00
Nem engedték tovább.
Na, húzzál! Veszélyes szerelvény Mátészalkán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai május 27-én 15 órakor a 49-es számú főúton, Mátészalka belterületén ellenőrzés alá vontak egy román állampolgár által vezetett ,több járműből álló szerelvényt.

A szabálytalanul összekapcsolt járműszerelvény, ami közlekedési szempontból rendkívül balesetveszélyes, egy személygépkocsiból, az általa vontatott román hatósági jelzésű mikrobuszból, és egy utánakapcsolt utánfutóból állt, amelyen egy mezőgazdasági munkagép volt.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a vontatott mikrobuszon, illetve az utánfutón nem működött a világítás, valamint a vontatmányon hatósági jelzés nem volt elhelyezve. Az ellenőrzés alatt felfedték továbbá, hogy a személygépkocsin lévő rendszámtáblát az utánfutóról helyezté át.

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták.

A román férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, és ellene külön szabálysértési feljelentést tettek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés