Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nővére neveli fel az árván maradt nyírcsászári kisfiút

| 2019. 05. 21. | 19:43:00
A fiatal focistának sporttársai is segítenek, Ófehértón .
Nővére neveli fel az árván maradt nyírcsászári kisfiút
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 21 éves nővére fogja felnevelni azt a négyéves kisfiút, aki édesanyját és édesapját egyszerre vesztette el egy tragikus balesetben. Mint arról a Szabolcsihír is írt, a szülők autója az M3-as autópálya egyik pihenőjében az előtte parkoló buszba rohant. A pár azonnal életét vesztette. Négyéves gyermekük a hátsó ülésről nézte végig a borzalmat, őt mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba. A kisfiúnak, édesanyja első házasságából két nővére van, egyik 21, másik 16 éves.

Nyírcsászáriban azonnal gyűjtés indult a gyermekek javára, s a polgármesteri hivatal is segíti a magára maradt, három testvért.

[Beillesztett cikk: Tragédia az M3-ason: Nyírcsászári összefogott]

Összefogtak azonban a sporttársak is: a 21 éves Ascsillán Anett ugyanis a Nyírség NSC igazolt labdarúgója - számolt be róla a Sport1tv.hu.

Ha kapus vagy és segítenél - ajánld föl a mezedet! Küldj a mezről egy képet, magadról egy portrét! Ha megvan a licit győztese, küldd el neki direktben a mezt és egy autogramot! - kérik a kapusoktól. Akik pedig nem kapusok, licitálhatnak a mezekre. A nyertes közvetlen a Ascsillán Anett számlájára utalja majd a pénzt.

Elbert Gábor, a Pécsi Tudományegyetem oktatója és Borbély Zoltán, ügyvéd, sportjogász volt a Mai helyzet vendége, ők mesélték el a család történetét.

A Nyírség NSC városi riválisa, a Nyíregyháza Spartacus női labdarúgói kezdtek el azon gondolkodni, hogyan segíthetnének a testvéreken.  A sportolók által felajánlott mezeket, relikviákat árverezve szeretnének pénzt gyűjteni Anettnek és testvéreinek. A Focisegély Alapítvány is szeretne segíteni, célja azonban nem az egyszeri, hanem a folytonos segítségnyújtás.

Aki utalni szeretne a testvéreknek, az alábbi számlaszámra küldheti adományát:

Ascsillán Anett, 11773449-01955477-00000000

Ófehértón jótékonysági labdarúgó tornát rendeznek június elsején.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés