Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Íme 5 autós kiegészítő, ami férfiaknak kihagyhatatlan

| 2019. 06. 26. | 13:29:00
A vezetés és az autóhasználat kényelme érdekében.
Íme 5 autós kiegészítő, ami férfiaknak kihagyhatatlan
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyári hónapokban rendszerint gyakrabban használjuk az autót, mint a téli időszakban. Ilyenkor szívesen gurulunk az utakra, és akár az egész hétvégét egyik fürdőhelyről a másikra járva töltjük. Sokan vannak, akik nyaraláshoz is előszeretettel választják a saját autó nyújtotta kényelmet, ez elsősorban a környező országok felkeresésekor bizonyul ideálisnak. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszeres szervizelés és a gumik állapota kiemelt figyelmet érdemel, de vannak olyan eszközök is, melyek praktikusságuknál fogva szolgálják a vezetés és az autóhasználat kényelmét.

Az online rendelés kényelmét kihasználva egy helyen juthatunk hozzá a csomagtér rendszerezéséhez, az utastérben való kényelmes tartózkodáshoz, vagy például az okoskészülékekhez nélkülözhetetlen kiegészítőkhöz. Részletek: www.autodoc.hu. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a webes vásárlásnak köszönhetően minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk, mely ráadásul a kedvező árakat is garantálja. Lássuk, mit érdemes beszerezni annak érdekében, hogy a rövid távú utak éppen olyan zökkenőmentesek legyenek, mint a talán már év eleje óta tervezett külföldi pihenés!

Autó-elektronika minden mennyiségben

Aligha képzelhetünk el férfit anélkül, hogy ne rajongana az elektronikai kütyükért. Szerencsére ezekről akkor sem kell lemondani, ha autózásról van szó. A kínálat rendkívül széles, érdemes a tolatóradarokon túl is gondolkodni. Az autós kamerák nem csak youtuberek számára bizonyul ideális választásnak, hanem mindazoknak, akik szeretnék az autóban zajló eseményeket megörökíteni. Ez különösen hasznos lehet családi nyaralás alkalmával, és az elkészült felvételek sok mókás órát tartogatnak majd a hazaérkezés után.

A műholdas navigáció nagy segítség lehet akkor, ha ismeretlen terepen közlekedünk, és a telefon képernyőjénél nagyobb segítségre lenne szükség az úti cél megtalálásához. Az autórádió szükségességéhez kétség sem férhet, és nem csak a nyaralás alkalmával használhatjuk ki annak előnyeit. Hasonlóképpen remek választásnak bizonyulnak az autós töltők, melyek nélkülözhetetlenek akkor, ha szép számmal akad nálunk okoskészülék az autózás során. Érdemes a minőségi elektronikai termékek mellett letenni a voksot, ezekkel biztosan nem lőhetünk mellé.

Autós hűtőszekrény, az elmaradhatatlan társ

Hiába a klíma az autóban, a nyári melegben az innivalók és ételek hamar megromlanak menet közben, vagy legalábbis felmelegednek. Nem véletlen, hogy egyre többek eszközei között ott szerepel az autós hűtőszekrény. Beszerezhetünk hagyományos hűtőtáskát, de ha cél a folyamatos hűtés biztosítása, akkor az autós hűtőszekrényekben célszerű gondolkodni. A többféle mérettel és csatlakozási lehetőséggel elérhető berendezések a kora tavasztól kezdődő időszaktól már jó szolgálatot tesznek.

Táskák, rendszerezők

Sokan vannak, akik a gépjárműben sem szeretik a rendetlenséget. Az utastérben és a csomagtérben használható táskák, rendszerezők remek választásnak bizonyulnak ahhoz, hogy mindennek meglegyen a saját helye, és például a szerszámokat, autós kiegészítőket is átláthatóan tudjuk tárolni.

Tetőcsomagtartók

A tetőcsomagtartók nélkülözhetetlenek akkor, ha szeretnénk minden szükséges holmit magunkkal vinni az utazáshoz, nyaraláshoz, túrázáshoz, és a csomagtér ehhez nem elég nagy. A biztonságos és praktikus megoldásnak köszönhetően kényelmesen elférnek a holmik, ez pedig különösen nagy előny lehet akkor, ha gyerekekkel utazunk, és a csomagok száma megsokszorozódik.

Kisállat ülésvédők

A férfiak többsége rajong az autójáért. A KRESZ szerint ugyan bátran magunkkal vihetjük kedvencünket az autóban, de a biztonságos közlekedés érdekében korántsem mindegy, hogy hol helyezkedik el az állat. A hátsó ülésen elhelyezhető ülésvédő segítségével kényelmesen utazhat a kutyus is, mégsem kell attól tartanunk, hogy szőrcsomókkal és nyállal lesz teli az üléshuzat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés