A Tankcsapda élete mély perspektívából - könyvajánló

2019.06.12. 16:40

A Tankcsapda élete mély perspektívából - könyvajánló
(Fotó: Tankcsapda)

A pszichológiai tanácsadó nem kímélte a banda tagjait.

Hirdetés

Hirdetés

Budapesti sajtótájékoztató keretében mutatta be új könyvét a Tankcsapda.

Sérelmek, élmények, üzlet, marketing, a zenélés szép és csúnya dolgai, sztorizás, három zenész együttélése útközben, öltözőben, színpadon, a magánéletben. Ilyen mély perspektívából még nem született az elmúlt harminc évben Tankcsapda kötet, amit ezúttal is Bakó Csaba jegyez. A könyv érdekessége, a társszerzőként bemutatkozó Kertész Tímea pszichológiai tanácsadó által készített feltáró beszélgetések, ahol nem kíméli a tagokat, bőven akadnak kényes témák a magánéleten kívül, a szakmával és az egymás közötti „kémiával” kapcsolatban is.

A Tankcsapda idén 30 éves. Sidi érkezésével új korszak kezdődött a zenekar életében. Ezt a korszakot dolgozza fel a „Liliput Hollywood” című könyv, de ez a sztori természetesen a kötet lezárása után is megy tovább az életben. Egy biztos, aki mindezt egyben elolvassa, és a végén leteszi a polcra, később más szemszögből, más perspektívából és már érettebb gondolatokkal, egyenes véleménnyel várja a három zenész további történeteit

- ajánlja a szerző a könyvet, amely kizárólag a kijelölt MOL-kutakon vásárolhgató meg!

Körszínpadon turné

A könyvbemutatón elhangzott, hogy két év után ismét látványos körszínpad-produkcióval lép fel a Tankcsapda. A 2017-es Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar. Év végén hat nagyváros arénájában látható majd ez a nagyszabású produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző. Debrecenben december 28-án várják a rajongók a Főnix Csarnokba. 

rockTankcsapda

Szóljon hozzá!

Hirdetés