Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az internet lett a veszte a nyírturai betörőnek

| 2019. 07. 30. | 10:45:00
Visszaeső.
Az internet lett a veszte a nyírturai betörőnek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vádirat szerint július 28-án a kora hajnali órákban egy nyírturai fiatalember elhatározta, hogy betör az egyik helyi családi házba azért, hogy különböző dolgokat tulajdonítson el. Átmászott az ingatlan kerítésén, azonban az otthon tartózkodó sértett a kutyák ugatására kiment az udvarra, ezzel megzavarta a férfit, aki megijedt, és elszaladt a helyszínről.

Csakhogy a bekapcsolt telefonját menekülés közben elhagyta, amit a rendőrök megtaláltak. Nem volt nehéz azonosítani az elkövetőt, ugyanis a telefonon éppen futott a Facebook, azaz a rendőrök egyszerűen csak elolvasták a gyanúsított személyes profiljában szereplő adatokat, majd rövid időn belül el is fogták.

Az őrizetbe vett gyanúsítottat az ügyészség 72 órán belül, soron kívül bíróság elé is állítja, így július 30-án ítélet várható az ügyében. Figyelemmel arra, hogy már többször követett el a férfi lopásokat, illetve jelenleg is egy korábbi börtönbüntetéséből feltételesen volt szabadlábra engedve, ezért a Nyíregyházi Járási Ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását fogja vele szemben indítványozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés