Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bérlakásokat újítanak fel Ibrányban

| 2019. 07. 15. | 14:21:00
Közösségi ház is épül a városban.
Bérlakásokat újítanak fel Ibrányban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Modern bérlakásokat és szolgálati lakásokat alakítanak ki, leromlott városrészeket rehabilitálnak és foglalkoztató műhelyt építenek a Szabolcs megyei városban összesen nettó 157 millió forintból – olvasható a július 15-i Közbeszerzési Értesítőben.

A projekt első részében három kétlakásos ikerházat építenek, a tervezett lakások hasznos alapterülete körülbelül 60 négyzetméter lesz. Az épület tetején napelemrendszert helyeznek el, az udvaron fedett gépkocsi beállót hoznak létre. A kivitelező feladata a járda és a kerítés elkészítése is. Szociális bérlakásokat újítanak fel és bővítenek a településen, melynek keretében hőszigetelnek, cserélik a nyílászárókat, rendbe teszik a tetőt, modernizálják az elektromos és gépészeti rendszereket. A lakóházakhoz teraszt építenek, járdákat készítenek. A beruházás a Bem apó utca 37., a Nagyerdő utca 21., a Zrínyi utca 53., az Ady utca 59. és a Zrínyi utca 103. szám alatti ingatlanokat érinti.

Foglalkoztató műhelyt alakítanak ki a 2109/1 helyrajzi számú területen: egy 257 négyzetméteres, acélszerkezetes csarnokot építenek, melyben helyet kap egy csiszolt beton padozatú műhely és a hozzá tartozó szociális blokk komplett elektromos és gépészeti szereléssel. A műhely tetejére napelemes rendszert telepítenek, valamint elvégzik a szükséges térburkolat és kerítés elhelyezését.

A projekt harmadik elemeként közösségi házat építenek a Kossuth Lajos utca 27. szám alatt. A 141 négyzetméteres ingatlanon napelemet helyeznek el, a kivitelezési terv tartalmazza a térburkolat és a kerítés készítését is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés