Hirdetés

Hirdetés

Két szabolcsi városban már lehet tudni, kit indít a FIDESZ

MTI

2019.07.11. 15:34

Két szabolcsi városban már lehet tudni, kit indít a FIDESZ
Gárdos László, Simon Miklós és Hosszú József a sajtótájékoztatón (Fotó: Facebook)

Simon Miklós bemutatta jelöltjeit.

Hirdetés

Hirdetés

Bemutatta a Fidesz-KDNP nyírbátori és újfehértói polgármesterjelöltjét a térség kormánypárti országgyűlési képviselője csütörtökön Nyírbátorban.

Simon Miklós sajtótájékoztatón elmondta,

a 14 ezer lakosú Újfehértón Hosszú József jogász, a Tiszavasvári Járási Hivatal jelenlegi vezetője, a 12 ezres lélekszámú Nyírbátorban pedig Gárdos László jogász lesz a kormánypártok jelöltje.

"A Fidesz felvállalja az általa indított jelölteket, és a jelöltek is felvállalják az eszmeiségünket" - fogalmazott az országgyűlési képviselő, hozzátéve,

"jót tenne a két településnek, ha olyan csapat vezetné, amely a polgári-keresztény értékrendet képviseli".

A jelöltek nem bújnak "a függetlenség megtévesztő zászlaja alá", mint ahogy azt Máté Antal, Nyírbátor jelenlegi független polgármestere teszi, aki az MSZP-Párbeszéd EP-listáján "arctalanul" a 24. helyet foglalta el - tette hozzá Simon.

Hosszú József elmondta, megválasztása esetén ipari park épülne a befektetők számára Újfehértón, az elvándorlás, illetve az ingázás megállítására pedig városi munkahelyek létrehozását fogja szorgalmazni.
Gárdos László arról beszélt, hogy Nyírbátornak észszerű infrastrukturális beruházásokra van szüksége, emellett csökkenteni kell főleg a fiatalok körében magas elvándorlási arányt is. "A jelenlegi egy helyben járás helyett új lendületre van szükség" - tette hozzá a kormánypárti polgármesterjelölt.

NyírbátorÚjfehértóFidesz-KDNP

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés