171 millió nem elég erre a nyírbátori projektre

szabolcsihir.hu

2019.08.28. 13:38

171 millió nem elég erre a nyírbátori projektre

Négy cég pályázott a beruházásra.

Hirdetés

Hirdetés

Eredménytelennek nyilvánították azt a közbeszerzési eljárást, mely keretében az önkormányzat kivitelezőt keresett kerékpárutak építésére. Az augusztus 28-i Közbeszerzési Értesítő szerint a beruházásra álló anyagi fedezet összege nettó 171,9 millió forint, de a legkedvezőbb ajánlatot tevő cég is csak magasabb áron tudná a munkát elvégezni. 

A tervezett projekt érintené a Damjanich utcát, a Debreceni utcát, a Fáy András, az Édesanyák és Ipari Park utcákat.

Átépítenék és kerékpáros közlekedésre alkalmassá tennék a Damjanich utcát a Jókai Mór út kereszteződéstől a Madách térig. A tervezett útburkolat felülete 3 660 négyzetméter, melyből a gyalog- és kerékpáros út 275,41 négyzetméter. A munkálatok során többek között járdát szélesítenének, helyreállítanák a térköves kapubehajtókat, a meglévő szegélyt cserélnék 355 méteren. A Debreceni utcán – a tűzoltóságtól a Jókai Mór út kereszteződéséig – kerítést helyeznének át, folyókát és kerti szegélyt építenének, aszfaltoznának, felfestenék a burkolati jeleket. A Fáy András, az Édesanyák utca és az Ipari park utca utca egyes szakaszain a meglévő járdát, térkövet el kellene bontani a kerékpárút megépítése előtt.

A beruházásra a budapesti Bátor-Komfort Kft., a nyíregyházi Magera Design Kft., a hajdúhadházi Vajda Mélyépítő Kft. és a Nyír-Építő Kft. nyújtott be pályázatot.
kerékpárútNyírbátorközbeszerzés

Hirdetés

Szóljon hozzá!