Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét rangos díjat kapott a nyíregyházi előadóművész

| 2019. 08. 17. | 15:05:00
Az államalapítás alkalmából tüntették ki.
Ismét rangos díjat kapott a nyíregyházi előadóművész
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bánffy Miklós díjjal tüntették ki a nyíregyházi származású Lutter Imrét, a Magyar Versmondók Egyesületének elnökét. Az államalapítás ünnepe alkalmából több, kiemelkedő munkásságú személyiségnek adományoztak magas rangú állami kitüntetést. A művészeti díjat Dr. Lutter Imre előadóművész, drámapedagógus, médiaszakember, a Magyar Versmondók Egyesületének ügyvezető elnöke, a kultúra és a közművelődési terén végzett kimagasló elismeréseként kapta. A kitüntetést Rétvári Bence miniszterhelyettes és Fekete Péter kulturális államtitkár adta át ünnepélyes keretek között a Pesti Vigadóban.

"Egy díj sohasem egy embernek szó, hanem azoknak is, akik mellette állnak: a családnak, a barátoknak, a kollégánknak és a tisztelőknek. Ezért köszönöm minden felsoroltnak, hogy idén is állami kitüntetésben részesülhettem: a kultúra és a közművelődés terén végzett szakmai munkámért vehettem át az Államalapítás Ünnepén a Bánffy Miklós-díjat"

- tette közzé közösségi oldalán az előadóművész, akit már több oldaláról is megismerhettünk.

Lutter Imre a díjjal

Médiaszakember, előadóművész, drámapedagógus, rendezvényszervező, honlapszerkesztő, producer, akinek a legfontosabb, hogy amit éppen alkot, az profi legyen, és a résztvevők jól érezzék benne magunkat. Szavalóversenyeket szervez, határainkon túl is terjeszti a magyar kultúrát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés