Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idős asszonyt erőszakolt meg Nyíregyháza közelében

| 2019. 10. 22. | 10:39:00
Elfogták a 21 éves férfit.
Idős asszonyt erőszakolt meg Nyíregyháza közelében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség 7 órán belül elfogta, az ügyészség pedig soron kívül bíróság elé állítja azt a fiatal férfit, aki október 19-én késő este a lakásán megtámadt egy nyugdíjas asszonyt, akit meg is erőszakolt.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádirata szerint a 21 éves férfi a fenti napon megjelent az idős sértett Nyíregyháza közelében lévő családi házánál (a település nevét az ügyészség nem hozta nyilvánosságra - a szerk.), becsengetett azzal az ürüggyel, hogy cigarettát szeretne kérni. Az asszony kinyitotta a bejárati ajtót, mire a vádlott az utcai kapun átugorva az udvaron termett, és a sértettet erőszakkal betuszkolta a házba. A ház ajtaját a vádlott bekulcsolta, majd az ágyra lökte a sértettet, és vele akarata ellenére közösült. Ezt követően a lakást elhagyta, és hazament.

A rendőrség nagy erőkkel kereste a vádlottat, akit sikerült előbb beazonosítani, majd 7 órán belül el is fogni. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, ami 72 óráig tarthat. Az ügyészség kiemelten kezeli az ügyet, ezért a beismerő vallomást tett férfit október 22-én már a Nyíregyházi Járásbíróság elé állítja, ahol megszülethet az ítélet is. A vádirat szerint a férfi szexuális erőszak bűntettét és magánlaksértés vétségét követte el, amiért közel 10 év szabadságvesztés is kiszabható. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés