Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb beruházás indul a Rétközi-tó partján

| 2019. 10. 11. | 13:52:00
A teniszakadémia után turisztikai projektek Szabolcsveresmarton.
Újabb beruházás indul a Rétközi-tó partján
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kermi-Szolg Kft. építheti meg a szabolcsveresmarti rendezvényházat és vízibázist, illetve a tanösvényt a közeli Kékcsén. A projektek kivitelezési költsége összesen nettó 269 millió forint. Az október 10-i Közbeszerzési Értesítőből az is kiderül, hogy a nyertes nyírturai cég és az ajánlatkérő Alkossunk Várost Alapítvány képviselői szeptember 30-án megkötötték a vállalkozási szerződést.

A pályázat során egy debreceni cég, a Négyen 2002 Kft. nyújtott be árajánlatot.

Szabolcsveresmart kitüntetett figyelmet kap az utóbbi időben, hiszen ebben a mindössze 1700 lelkes faluban épül kollégiummal és 12 pályával is rendelkező teniszakadémia 2,38 milliárd forintért.

[Beillesztett cikk: 2,3 milliárdért építenek sportiskolát a szabolcsi községben]

A Menedzsment Fórum szeptemberi cikke szerint a volt kisvárdai fejlesztési miniszter, Seszták Miklós köre „körbeépíti” a Rétközi-tavat a feltűnően sok uniós támogatást elnyerő Alkossunk Várost Alapítvány révén. Az alapítványt éppen azelőtt (2013 végén) hozta létre Mikucza Tamás, hogy a korábban ügyvédkedő, majd országgyűlési képviselővé választott Sesztákból miniszer lett. Az alapító testvére Mikucza László Zsolt, a több kisvárdai projek megvalósítását elnyerő MHM Product Kft. tulajdonosa (Seszták a kisvárdai választókerület . Az Index azt írta, Mikucza Tamás volt feleségének Seszták Miklós volt a jogi képviselője az alapítvány címére bejegyzett vendéglátós cég ügyeinek intézésekor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés