Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hűséges szurkolóját gyászolja a nyíregyházi Szpari

| 2019. 11. 20. | 14:53:00
Közösségi oldalukon búcsúznak tőle.
Hűséges szurkolóját gyászolja a nyíregyházi Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hűséges drukkerüket gyászoljak a nyíregyházi focisták, társukat a egyeszékhelyi szurkolók. A Nyíregyháza Spartacus közösségi oldalán búcsúzik tőle.  

"Gyászolnak a nyíregyházi szurkolók: 45 éves korában, rövid szenvedés után elhunyt Pristyák Attila, aki évtizedek óta elkötelezett híve volt nem csupán a Szparinak, de a teljes helyi sportéletnek: a focimeccseken kívül a mindenkori férfi és női röplabda-találkozókon és a kézilabda-összecsapásokon is szorított a nyíregyházi színekért" - írják.

"Jósavárosi srácként kötötte azokat a barátságokat, amelyek aztán a 90-es évek elejétől elvezették őt a lelátóra. Tanulóként a Vasvill Depóban dolgozott, innen ragadt rá a sokak által ismert "Depó" becenév.

Jószándékú és felelősségteljes ember volt. Példamutatóan ápolta az időközben eltávozott, súlyos betegségben szenvedő édesapját, miközben édesanya elvesztésével is szembe kellett néznie. Postai kézbesítői munkájában szintén a megbízhatóság jellemezte: munkahelyén a szakszervezet alelnökeként számíthattak rá a kollégái.
Egy kislányt hagyott maga után.

Isten veled Depó!" - búcsznak a focisták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés