Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb forgalomkorlátozást vezetnek be Nyíregyházán

| 2019. 11. 17. | 16:27:00
Lezárják a Fokos utcát.
Újabb forgalomkorlátozást vezetnek be Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszavasvári út (36. sz. főút)–Szélsőbokori út–Fokos utca kereszteződésében épülő körforgalmi csomópont építése során az ideiglenes forgalomtechnika következő üteme kerül bevezetésre, továbbra is forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők – tudatta a város sajtószolgálata.

A november 18-án bevezetésre kerülő ideiglenes forgalomtechnika következő ütemében a Szélsőbokori út továbbra is le lesz zárva a forgalom elől, így a korábban kijelölt terelőút használható.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a Fokos utcát is lezárják. A Fokos utca és az Esély Centrum a gyalogos-átkelőhelynél, a meglévő kapubejárón keresztül ideiglenesen megközelíthető. A lezárások előjelzése és a létesítmény megközelíthetőségének érdekében sárga alapszínű útirányjelző és útirány-előjelző táblákat helyeznek ki. A 36-os számú főút közlekedésre alkalmas útfelülete egy forgalmi sávra szűkül a meglévő jelzőlámpás kijelölt gyalogos-átkelőhelyig. A váltakozó irányú forgalmat fényjelzős forgalomirányító berendezés irányítja. A 36-os főút forgalma egy forgalmi sávon váltakozó irányú. Az autóbusz-megállók jelenlegi, ideiglenes helyei nem változnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés