16 ezer látogatót vonzott a Nyíregyházi Állatpark 100 forintos napja

Facebook

2019.12.02. 16:08

16 ezer látogatót vonzott a Nyíregyházi Állatpark 100 forintos napja
Facebook

Rekordmennyiségű adomány gyűlt össze.

Hirdetés

Hirdetés

Órási összefogás keretében, rekordmennyiségű adomány érkezett a Nyíregyházi Állatparkba egy nap alatt - számol be róla a park a hivatalos Facebook oldalán.

Az immár hetedik alkalommal megrendezett úgynevezett 100 Ft-os napon, a belépő minden látogató számára 100 Ft-ba került, csupán annyi kérés volt, hogy aki megteheti, hozzon magával egy ajándékot.

Már a kora reggeli órákban kígyózó sor fogadta a Nyíregyházi Állatpark munkatársait, és zárásig több mint 16.000 ember érkezett a 35 hektáros területre.

A jelképes összegű belépő miatt sok olyan család érkezett a népszerű turisztikai látványosságba - nem csak az országon belül, de a határon túlról is - akik egyébként nem tehetnék meg, hogy a parkban kiránduljanak.

A több teherautónyi adományért - mely főleg tartós élelmiszer, higiéniás termék, játék és ruhanemű volt - még aznap eljött a 25 városi és megyei családsegítő szervezet.

A park 140 munkatársa egy posztban fejezte ki köszönetét mindazoknak, akik közreműködtek abban, hogy ez a nap ilyen sikeres legyen.
Nyíregyházi Állatparkadomány100 forintos nap

Szóljon hozzá!

Hirdetés