Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez a biciklis gázolt Nyíregyházán, keresik a rendőrök

| 2019. 12. 14. | 14:35:00
Elhajtott.
Ez a biciklis gázolt Nyíregyházán, keresik a rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy eddig ismeretlen férfi december 11-én 12 óra körül az általa hajtott kerékpárral a nyíregyházi Ungvár sétány 15. szám előtti járdán közlekedett a Robinson-domb irányába.

Haladása során kerékpárjának kormányával nekiütközött egy gyalogosnak, aki ennek következtében elesett, és könnyű sérülést szenvedett, a ruhája elszakadt. Az ismeretlen személy az ütközést követően a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott a helyszínről.

A rendőrség várja az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés