Hirdetés

Nem szabálytalankodnak az árusok Kisvárdán

police.hu

2019.12.18. 17:22

Nem szabálytalankodnak az árusok Kisvárdán
police.hu

Ellenőrzéseket tartottak az adventi forgatagban.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai december 18-án az év végi ünnepekkel kapcsolatos rendőri feladatok ellátása során közös ellenőrzést tartottak a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Kisvárdai Önkormányzat Közterületi Felügyeletének munkatársaival Kisvárdán, a Szent László utcai Karácsonyi Kavalkádban.

A közös ellenőrzés kiterjedt a közterület-foglalási és a működési engedélyek vizsgálatára, a katasztrófavédelmi szakhatósági ellenőrzések lefolytatására, továbbá a pirotechnikai termékek engedély nélküli árusításának kiszűrésére is.

A társzervek munkatársai az ellenőrzés ideje alatt szabálytalanságot nem tapasztaltak.

Az ünnepek közeledtével a rendőrség az állampolgárok biztonságérzetének javítása érdekében kiemelt figyelmet fordít a nagy tömeget vonzó helyekre. Az egyenruhások tájékoztatással segítik a lakosságot, a látható jelenlét mellett pedig civil ruhás nyomozók is figyelnek az emberek biztonságára.

A rendőrség emellett együttműködik a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, köztük a polgárőr szervezetekkel, a közterület-felügyelet, illetve a társ-rendvédelmi szervek dolgozóival is, hogy az ünnepeket ne árnyékolja be bűncselekmény.
ellenőrzésKisvárdakarácsonyi vásáradventi forgatag

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés