Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előzetesben marad a nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottja

| 2020. 02. 25. | 14:40:00
A férfi egy apát és fiát lőtte le golyós vadászpuskával.
Előzetesben marad a nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szökés, elrejtőzés veszélyére tekintettel május végéig meghosszabbította az orosi kettős emberölés gyanúsítottjának letartóztatását Nyíregyházi Járásbíróság február 25-én. A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Mint ismert, a gyanú szerint a férfi tavaly júliusban tudomást szerzett arról, hogy a feleségének korábban kapcsolata volt ifj. N. J.  sértettel. A nő augusztusban szóváltásba keveredett a férfival, majd a konfliktusról beszélt a férjének, sérelmezve, hogy ifj. N. J. lekezelően beszélt vele. Az amúgy is féltékeny gyanúsított ezért felkereste a férfit a házánál és rálőtt az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával. Egy célzott lövést adott le a saját udvarán tartózkodó sértettre, aki bemenekült a házba. Erre a gyanúsított a lakóház ajtaján keresztül lelőtte ifj. N.J.-t, aki a helyszínen meghalt.

[Beillesztett cikk: Aljas indokból ölte meg apát és fiát Nyíregyházán]

A lövések hallatára a sértett szemben lakó édesapja megjelent az utcán, őt a gyanúsított hátba lőtte, miután az idősebb férfi felelősségre vonta. H. M. ellen aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folyik eljárás. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés