Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hajdúhadházi nők Nyíregyházára jöttek lopni

| 2020. 02. 03. | 12:57:00
De miért?
Hajdúhadházi nők Nyíregyházára jöttek lopni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Soron kívül bíróság elé állítja a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a két hajdúhadházi nőt, akik sikertelenül kíséreltek meg ellopni három pulóvert az egyik nyíregyházi bevásárlóközpontban lévő ruházati boltból - közölte a Szabolcsihírrel Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

A két büntetlen előéletű nő idén január 20-án késő délután kifejezetten azzal a szándékkal ment be a ruházati boltba, hogy pulóvereket lopjon.

Az állványról le is vettek három női pulóvert, melyekből kitépték a lopásgátló szerkezetet. Ekkor azonban észrevették, hogy a bolt eladói folyamatosan figyelik őket, ezért a megrongált ruhadarabokat a földre dobva távoztak az üzletből. Az eladók utánuk mentek, visszakísérték őket a boltba, majd értesítették a rendőrséget.

Azt gondolhatnánk, hogy a lopással okozott kár megtérült, azonban ez nem így van, mert a három pulóver olyan mértékben megrongálódott a lopásgátló szerkezet kitépése miatt, hogy azokat már eladni nem lehet. Sőt a lopásgátlók is tönkrementek, újabb ruhadarabokra már nem lehet felhelyezni azokat.

Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés