Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rajzpályázatot hirdet a Nyírerdő

| 2020. 02. 03. | 17:52:00
Március 10-ig várják az alkotásokat.
Rajzpályázatot hirdet a Nyírerdő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából Füles és társai címmel rajzpályázatot hirdet Nyíregyháza város alsó és felső tagozatos tanulói számára, két korcsoportban (1-4 osztályos és 5-8 osztályos).

A pályázat témája az idei Év Madara, az erdei fülesbagoly, valamint társai, a Sóstói-erdőben is élő másik két bagolyfaj: a macskabagoly és a kuvik.

A három éjszakai ragadozó madár bármelyikét lehet ábrázolni. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, de ne legyenek nagyobbak A/4-es méretnél. A méreten felül 3 cm-es kerettel ellátva kérik a pályamunkákat postán vagy személyesen eljuttatni az erdei iskolába (4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.).

Határidő: 2020. március 10, kedd. Osztályonként 5 db alkotást tudnak elfogadni.

Ünnepélyes eredményhirdetés az Erdők Nemzetközi Napját (március 21.) követő héten lesz. Korcsoportonként a legszebb 3 alkotást jutalmazzák, a díjazottakat külön értesítjük. Az eredményhirdetéssel egy időben az arra érdemes pályamunkákból kiállítás nyílik a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában, és minden hétköznap 9 és 16 óra között megtekinthető lesz a Madarak és Fák Napjáig (május közepéig).

A művükkel szereplő gyermekek névsorát a Nyírerdő Zrt. honlapján közzé teszik a megnyitót követően, ők emléklapot és ajándékot kapnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés