Az életéért könyörgött egy nyíregyházi asszony

szabolcsihir.hu

2020.03.20. 10:01

Az életéért könyörgött egy nyíregyházi asszony
A kép illusztráció.

Férje kést szorított a tokához, fojtogatta, ököllel ütötte.

Hirdetés

Hirdetés

Egy 30 éves férfi március 16-án előzetes szóváltást követően ököllel többször arcon ütötte a feleségét, majd arra kényszerítette, hogy elé térdeljen. Perceken keresztül kést szorított a torkához, és közben többször kijelentette, megöli.

A sértett az életéért könyörgött, majd a férfi megsajnálta, és abbahagyta a bántalmazását.

Két nappal később, ébredés után a gyanúsított ismét felhergelte magát, újra bántalmazni kezdte a még ágyban fekvő nőt. A sértettre ráült, többször ököllel megütötte az arcát, majd fojtogatta, a fejét rángatta, közben megöléssel fenyegette. A gyanúsított szülei meghallották a nő segélykérését, értesítették a rendőrséget, akik a férfit azonnal őrizetbe vették.

A bántalmazó már néhány hónappal ezelőtt is brutálisan megverte az asszonyt, vele szemben folyik a büntető eljárás, ezért a bűnismétlés és a sértett megfélemlítésének, befolyásolásának veszélyére tekintettel az ügyészség Nyíregyházi Járási Ügyészség indítványozta letartóztatását.

A bíróság a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet miatt nem személyesen, hanem távmeghallgatás útján hallgatja meg a gyanúsítottat.

Frissítés!

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója március 20-án az aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés vétsége miatt folyamatban lévő eljárásban április 20-ig elrendelte M.M.I. gyanúsított letartóztatást.

A végzés nem végleges, az ügyész tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Nyíregyházaasszonyverő

Szóljon hozzá!

Hirdetés