Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még másnap is visszament lopni a Korzóba

| 2020. 03. 31. | 13:25:00
Büntetett előéletű a nyíregyházi tolvaj.
Még másnap is visszament lopni a Korzóba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság március 31-én a lopás bűntette és lopás vétségének kísérlete miatt indult eljárásban április 30-ig elrendelte V.N.Sz. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi március 21-én megjelent a Korzó üzletház egyik üzletében, ahonnan 96 993 forint értékben ruhadarabokat tulajdonított el oly módon, hogy a termékekről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd fizetés nélkül távozott. A gyanúsított másnap ismét elment az üzletbe, ahol a fenti módszerrel újabb ruhaneműket akart elhozni, de az ott dolgozók felismerték őt, értesítették a rendőrséget, így cselekménye meghiúsult.   

A férfi ezután március 28-án délután a nyíregyházi főtéren található egyik drogériába is bement, magához vett egy parfümöt, és azzal fizetés nélkül távozni akart. Az üzletből kilépve azonban a lopásgátló bejelzett, így a biztonsági őr feltartóztatta a rendőrök kiérkezéséig.

A gyanúsított büntetett előéletű, korábban is hasonló jellegű bűncselekmények miatt volt elítélve.  Munkahellyel, rendszeres jövedelemmel, lakóhellyel nem rendelkezik. Mindezekre tekintettel a bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, vagy a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés