Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

További intézkedéseket vezetett be a NYÍRVV

| 2020. 03. 25. | 19:20:00
Változások az ügyfélfogadásban.
További intézkedéseket vezetett be a NYÍRVV
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Vásártér területén (Nyíregyháza, Tokaji u. 4. szám) bérleti szerződéssel rendelkező partnereik a vásártéri irodában keddtől szombatig 7 órától - 11 óráig tudják befizetni aktuális számláikat.

Az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében kérik partnereiket, hogy amennyiben módjuk van rá, ne személyesen, hanem utalással egyenlítsék ki a fennálló, aktuális egyenlegeiket.

Kérik azon ügyfeleiket, akik utalással szeretnék kiegyenlíteni a bérleti díjakat, a vasarter@nyirvv.hu e-mail címre küldjék el nevüket, e-mail elérhetőségüket és levelezési címüket. Az adatok megküldését követően a befizetésre váró számlákat elektronikusan megküldik, majd azt követően az eredeti számlát postai úton küldik ki.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében, további rendelkezésig március 25-tól, visszavonásig az alábbiak szerint tartanak nyitva az ügyfélszolgálataink:

Közfoglalkoztatási csoport (Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4. sz.)
hétfőtől – péntekig 8 órától – 12 óráig

Állategészségügyi telep (Nyíregyháza, Szállási u. 128. szám)
hétfőtől – péntekig 8 órától – 12 óráig

Parkolási csoport (Nyíregyháza, Hősök tere 9. szám)
Ügyfélszolgálat: hétfőtől - péntekig 7:30 órától – 13:20 óráig
Pénztár: hétfőtől – péntekig 7:30 órától – 13:00 óráig

március 23-tól visszavonásig a Munkaügyi csoport ügyfélszolgáltatása, a következők szerint módosul: hétfőtől-péntekig 9 órától – 12 óráig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés