Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezzel lesz teljes Nyíregyháza belvárosa

| 2020. 06. 11. | 19:16:00
Az új kulturális negyed a város büszkesége lesz.
Ezzel lesz teljes Nyíregyháza belvárosa
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Benczúr, Bessenyei tereket övező utak, járdák felújítása június 15-én megkezdődik, így a közelmúltban teljes rekonstrukción átesett, megszépült belvárosi tereink környezete is megújul - jelentette be a közösségi oldalon Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere.

A négy ütemben megvalósuló fejlesztés hétfőn a Móricz Zsigmond Színház előtti szakasszal kezdődik, és teljes egészében várhatóan november végére készül el.

[Beillesztett cikk: Az utolsó simításokat végzik a nyíregyházi Kállay-kúrián]

Nyíregyháza polgármestere előre megköszönte a környéken élők, az arra közlekedők türelmét és megértését. Arra ks kitért, hogy ez a beruházás elengedhetetlen a megújult Rózsakert Szabadtéri Színpad, a Kállay-kúria régi fényben tündöklő épülete és az új kulturális színtér, a Szindbád megépítése mellett.

Mindezek a fejlesztések a tereket körülvevő oktatási és kulturális intézményekkel együtt növelik az új kulturális negyed rangját és színvonalát - tette hozzá..

Egy korábbi videóban a Kállay-kúria felújításának finisében szólt arról, hogy Nyíregyházán a veszélyhelyzet idején sem állt le az élet, a város értékeinek felújítása folyamatos:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés