Megelégelték az autóforgalmat egy nyíregyházi utca lakói

Szabolcsihír

2020.08.14. 13:54

Megelégelték az autóforgalmat egy nyíregyházi utca lakói

Már tábla is jelzi.

Hirdetés

Hirdetés

Lakó-pihenő övezet - ez a tábla jelzi augusztus 13. óta Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcából nyíló Bánki Donát utcán, hogy ettől kezdve megszűnt a menekülési útvonal: nincs lehetőség arra, hogy ezt az útvonalat használják az autósok, ha a Korányi úti dugóbón szeretnék kikeveredni.

Az ott lakók kérésére helyezték ki a táblákat a Bánki Donát utcában és a Törpe utca elején, így a továbbiakban nem használhatják a Korányi és a Kosbor utca "menekülő útjaként" a közlekedők.

De nem használhatják azok sem, akik eddig azért jártak erre, mert a Pazonyi útra vagy az út túloldalán épült, örökösföldi összekötőn át a 41-esre vezető úton akartak közlekedni. Mostantól kerülni kell a Korányi körforgalomig, és csak aztán lehet visszakanyarodni a Pazonyi útra.

Az említett környéken lakók már korábban is szerették volna, ha nem járnak arra autók, néhány éve egy rövid ideig a balra kanyarodást tiltották itt a Korányin Sóstó felől érkezőknek (utóbb ezt feloldották), a 4-es huszárok útján pedig végig 30-as sebességkorlátozást jelző táblákat helyeztek ki.

 

Nyíregyházaközlekedés

Szóljon hozzá!

Hirdetés