Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerelemféltés miatt ölt meg két embert Nyíregyházán – elítélhetik

| 2020. 11. 21. | 14:16:00
Bíróság elé áll a hidegvérű gyilkos.
Szerelemféltés miatt ölt meg két embert Nyíregyházán – elítélhetik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülést tart a Nyíregyházi Törvényszék november 26-án annak a férfinak az ügyében, aki egy 42 éves férfit és annak 65 éves édesapját is megölte.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség aljas indokból több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

A vádirat szerint a vádlott tudomást szerzett arról, hogy a felesége korábban érzelmi kapcsolatba került egy férfival. A vádlott féltékenysége miatt 2019. augusztus 26-án, a délutáni órákban a férfi ingatlanához ment, ahová magával vitte vadászpuskáját is. A vádlott kiszállt a gépkocsijából, és egy célzott lövést adott le vadászpuskájával az udvaron tartózkodó férfi irányába. A férfi az udvaron lévő gépjármű mögött keresett fedezéket, majd bemenekült a házba. Ezután a vádlott a lakóház ajtaján keresztül célzott lövéssel meglőtte a sértettet. A lövés a sértettet a háta bal oldalán találta el, a férfi a helyszínen életét vesztette. A lövések hallatára a szemben lévő lakóházból kiment az utcára a sértett édesapja, akire a vádlott szintén célzott lövést adott le, de ekkor nem találta el. A sértett ezután felelősségre vonta a vádlottat, szóváltásba keveredtek, majd amikor hátat fordított a vádlottnak, az hátba lőtte őt. Az idős sértett a helyszínen életét vesztette. Ezután a vádlott gépkocsijával Nyíregyháza külterületére hajtott, majd megadta magát.

[Beillesztett cikk: Szabályosan kivégeztek két embert Nyíregyházán – FRISSÍTÉS + FOTÓK]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés