Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pártot alapított a nyíregyházi vírustagadó

| 2021. 01. 15. | 15:42:00
Édesanyja házára jegyezték be.
Pártot alapított a nyíregyházi vírustagadó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vírusszkeptikus a táborát egy pártba terelve méretheti meg magát a 2022-es parlamenti választásokon Gődény György. Egy új politikai formáció bontott zászlót ugyanis fű alatt, hónapokkal ezelőtt, amely ezer szálon kötődik a járványveszélyt tagadó gyógyszerészhez – derítette ki a Blikk.

A bírósági nyilvántartás szerint júniusban alapították, végül november elején jegyezték be a Normális Élet Pártját (NÉP) amelynek neve ismerősen csenghet: Normális Élet néven fut Gődény számtalan közösségi oldalt és csoportot felölelő virtuális hálózata, amelynek minden megyében, sőt Európában is vannak leágazásai.

A pártot egy nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, közülük az egyik – a Blikk által kikért tulajdoni lap szerint – Gődény édesanyja nevén van.

Itt van a székhelye egyébként a Gődény vezette Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesületnek is, amelyről – az új párthoz hasonlóan – semmilyen érdemi információt nem talált a lap az interneten. Gődény és feleségének címe a cégadatbázis szerint egy házzal odébb található.

Azt még nem lehet tudni, hogy a vírustagadó Gődény indul-e az országyűlési választáson.

A lap által megkérdezett Ceglédi Zoltán politikai elemző szerint egy jó kampány után Gődény akár egy parlamenti erőt is össze tudna hozni a lezáráskritikával, ez ugyanis felül tud írni pártpreferenciákat. Nem tartja kizártnak, hogy a Fidesz hagyományos bázisaiból is tudna „lopkodni”, hisz ott is sokan azt érzik, a lezárások miatt nem halad előre az életük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés