A gyilkosság gyanúja is felmerül a Nyíregyháza melletti gázolás kapcsán

2021.01.03. 10:11

A gyilkosság gyanúja is felmerül a Nyíregyháza melletti gázolás kapcsán
(Fotó: illusztráció)

Egy nőt ütöttek el szilvesztereste.

Hirdetés

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. december 31-én 19 óra 45 perc körül a 41-es számú főúton Nyíregyháza és Napkor között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

frissmedia.hu arról ír, hogy helyszínelők semmilyen személyes iratot nem találtak az áldozatnál, és táskát sem, ruházata furcsa volt, mintha hiányos lett volna. A 35 éves nőt a 41-es főút közepén, lakatlan területen ütötték el. A nő Nyíregyházán dolgozott, onnan indult haza szilvesztereste, állítólag gyalog. A frissmedia.hu szerint a főnöke felajánlotta, hogy hazaviszi, de ezt az asszony állítólag kategorikusan visszautasította.

Nyíregyháza és Apagy közt a távolság 18 kilométer. Autóval 20 perc, míg gyalog három és fél óra az út. Kicsi a valószínűsége, hogy a nő önszántából volt este háromnegyed 8-kor a 41-es főúton szakadó esőben. Nem életszerű, hogy munka után csaknem 20 kilométert gyalog akart megtenni, miközben 40-50 percenként közvetlen busz indult Nyíregyházáról Apagyra aznap.

Az elgázolt nő pénztárcáját a baleset helyszínétől körülbelül 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra. Állítólag táska is volt a nőnél, de azt még nem találták meg.

balesetgázoláshalál

Hirdetés

Szóljon hozzá!