Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hely, ahová nem kell védettségi igazolvány Nyíregyházán

| 2021. 06. 03. | 22:54:00
Hamarosan nyit a Tófürdő.
A hely, ahová nem kell védettségi igazolvány Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két jó hírt hoztunk: az egyik, nyit a Tófürdő Sóstón. A másik: a járványügyi helyzet mérséklődését, valamint a korlátozások enyhítését követően megjelent hatósági ajánlások és állásfoglalások tükrében

a természetes vizű fürdők esetében a belépéshez nem kötelező a védettségi igazolvány megléte, így a Tófürdő esetében sem, annak ellenére, hogy ott két épített medence is található. Minden eszköz, medence és élményelem korlátozások nélkül használható.

Társaságunk ennek ellenére nagy hangsúlyt helyez a járvány szempontjából is biztonságos fürdőhasználat megteremtésére, így a már üzemelő fürdőinkhez hasonlóan ideiglenes, kiegészítő házirend van érvényben, melyet honlapunkon (aquariusspa.hu), valamint a fürdők bejáratainál olvashatnak, kérjük Vendégeinket az ott leírtak betartására - áll a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közleményében.

Az ideiglenes, kiegészítő házirend nem támaszt a mindennapi élet során már megszokottaktól eltérő feltételeket a vendégekkel szemben, ilyenek például a lehetőség szerinti 1,5 méteres távolságtartás, avagy a kézfertőtlenítés, medencehasználat előtti és utáni zuhanyozás, melyeknek alapfeltételeit biztosítják.

Az árak a vonatkozó kormányrendelet értelmében nem változnak, így a 2020. évi díjszabás szerinti belépődíjak maradnak érvényben, valamint továbbra is él a 16.00 óra utáni kedvezményes jegyvásárlás lehetősége.

A Parkfürdő nyitását június 12-ére tervezi, a nyitás pontos időpontjáról és részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés