Pókerbarlangot számoltak fel Nyíregyházán

police.hu

2021.06.01. 11:10

Pókerbarlangot számoltak fel Nyíregyházán

Újfehértói lakos volt a szervező. Kábítószer is előkerült.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával május 28-án este Nyíregyházán ütöttek rajta egy társaságon, akik egy jelenleg üzemen kívüli presszóban tiltott szerencsejátékban vettek részt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a tiltott szerencsejátékot szervező F. S. 29 éves újfehértói lakost, aki a nyomozás adatai szerint a korábbi vendéglátóhelyen rendszeresen szervezett tiltott kártyajátékot.

A készpénzes póker tíz játékossal, és két osztó segítségével zajlott, amelyhez hatósági engedéllyel a szervező nem rendelkezett. A házkutatás alatt az egyik helyiségben 6,3 gramm mennyiségű kábítószer gyanús anyagot, a gyorsteszt eredménye szerint kokaint is lefoglaltak a rendőrök, aminek birtoklása és fogyasztása is a szervezőhöz köthető. A rendőrök F. S.-t a rendőrkapitányságra előállították, és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

szerencsejátékÚjfehértópókerbarlang

Hirdetés

Szóljon hozzá!